Sve pošiljke se šalju razlićitim kurirskim službama - Overseas Express, CityEx, InterEuropa etc. Naručena roba zapakirana je u odgovarajuću embalažu od proizvođača. 

KURIR SLUŽBA ISPORUČUJE SAMO DO ULAZA OBJEKTA!

Za proizvode je ruk isporuke uvjek na Vašoj ponudi. Na samoj stranici roka isporuke nema, jer je ovisan od proizvođača uređaja. Ako Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, osobno ćemo Vas kontaktirati koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Troškovi dostave dodaju se vašoj narudžbi i oni se jasno vide u potrošačkoj košarici i na računu. Za pakete, koji su teži od 49kg (hladnaci, Side by Side hladnjaci, perilica rublja ipd.) se naplaćuje dostava dvostruko . Prije preuzimanja naručenog proizvoda i prije potpisivanja potrebno je provjeriti mogućnost oštećenja! Proizvođači i kurir službe ne priznaju zahtijeva uvažavanja reklamacije na mehanička oštećenja.

Ako kurirski službi ostatak iznosa platite u gotovini, tada će vam za to naplatiti iznos. Točan iznos se izračuna svaki put i zavisi od iznosa gotovine i od kurir službe.

Ukoliko prilikom isporuke nikoga nema kod kuće dostavljač će vam ostaviti poruku o načinu preuzimanja paketa. U slučaju da vam nakon dogovorenog ruka isporuke od naručivanja robe, dostavljači ne isporuče paket niti ostave obavijest, molimo da nas informirate o tome na tel.: 052 77 03 06  kako bismo mogli istražiti zašto paket nije isporučen